Rezultate căutare

Paltinu este un lac minunat aflat aproape de București, lângă Câmpina. Pe timpul verii lacul capătă culoarea smaraldului. Toamna, culorile pădurii se reflectă în apa de cristal.

200 Lei / loc
10.0 Superb

Munții noștri sunt sălbatici și pitorești. Și ne întrebăm, ce poate fi mai frumos și mai spectaculos decât să plutești printre ei, pe apă, într-un caiac de tură?

350 Lei / loc
2 zile
10+

Balta Comana sau Delta Neajlovului este o deltă în toată puterea cuvântului. Vino să descoperim din caiac această oază de liniște aflată la aproximativ 35 km de București.

150 Lei / loc

Parches este un sat din comuna Somova, județul Tulcea. Vă propunem o tură cu caiacele în această parte a Dobrogei cunoscută și sub denumirea de Delta Superioară a Dunării.

350 Lei / loc

O tură de una sau de două zile cu caiacele pe apa lacului Siriu. Vom petrece noaptea la cort, sub cerul înstelat, lângă foc, cu cântece la chitară povești și voie bună.

200 Lei / loc
2 zile
10+
10.0 Superb

Delta Argeșului se formează înainte de lacul Mihăilești, la 30 de kilometri de București, în județul Giurgiu. Hai în caiac să descoperi acest labirint de canale și lacuri!

150 Lei / loc

Noaptea vom ieși pe apă, în caiace, să privim cerul înstelat. Lacul Siriu este un lac de acumulare format pe râul Buzău în urma construcției barajului Siriu. Lacul are o lungime de 11,5 km.

350 Lei / loc
2 zile
10+

Vă propunem o tură cu caiacul în Delta Dunarii - Tulcea. Vom sta la o pensiune pe malul unui lac, vom mânca pește și vom cânta la chitară.

500 Lei / loc