fbpx
 

TURE CAIAC

 

 
Ture caiac pentru începători? Cu caiacul în deltă sau pe un lac de munte? Singur sau în gașcă? În această secțiune sigur vei găsi o tură potrivită pentru tine! Natura ne așteaptă să o descoperim dintr-o altă perspectivă. Selectează tura, află detaliile călătoriei și rezervă-ți caiacul cât mai repede! Te așteptăm să vii pe apă alături de noi!
10.0 Superb
Delta Argeșului se formează înainte de lacul Mihăilești, la 30 de kilometri de București, în județul Giurgiu. Hai în caiac să descoperi acest labirint de canale și lacuri!
3 ore
8+

Lacul Vidraru

550 Lei
10.0 Superb
Munții noștri sunt sălbatici și pitorești. Și ne întrebăm, ce poate fi mai frumos și mai spectaculos decât să plutești printre ei, pe apă, într-un caiac de tură?
2 zile
10+
Noaptea vom ieși pe apă, în caiace, să privim cerul înstelat. Lacul Siriu are 11,5 km lungime. Este un lac de acumulare format pe râul Buzău în urma construcției barajului Siriu.
2 zile
10+
Paltinu este un lac minunat aflat aproape de București, lângă Câmpina. Pe timpul verii lacul capătă culoarea smaraldului. Toamna, culorile pădurii se reflectă în apa de cristal.

Balta Comana

160 Lei
Balta Comana sau Delta Neajlovului este o deltă în toată puterea cuvântului. Vino să descoperim din caiac această oază de liniște aflată la aproximativ 35 km de București.

Barajul Siriu

230 Lei
O tură de una sau de două zile cu caiacele pe apa lacului Siriu. Vom petrece noaptea la cort, sub cerul înstelat, lângă foc, cu cântece la chitară povești și voie bună.
2 zile
10+
Vă propunem o tură cu caiacul în Delta Dunarii - Tulcea. Vom sta la o pensiune pe malul unui lac, vom mânca pește și vom cânta la chitară.
2 zile
8+
Parches este un sat din comuna Somova, județul Tulcea. Vă propunem o tură cu caiacele în această parte a Dobrogei cunoscută și sub denumirea de Delta Superioară a Dunării.
O plimbare cu caiacul pe Lacul Vidraru este ocazia perfectă să descoperi natura într-un mod inedit. Urcă în caiac și hai cu noi!
4-5 ore
10+
You don't have permission to register