fbpx
 

Balta Comana

Delta Neajlovului

Balta Comana

160 Lei loc

Balta Comana sau Delta Neajlovului este o deltă în toată puterea cuvântului. Vino să descoperim din caiac această oază de liniște aflată la aproximativ 35 km de București.

Balta Comana sau Delta Neajlovului este o deltă în toată puterea cuvântului. Vino să descoperim din caiac această oază de liniște aflață la aproximativ 35 km de București. 

Din punct de vedere al biodiversității, Balta Comana este a doua zonă umedă din România, după Delta Dunării. Cu o suprafață de 1100 hectare, Delta Neajlovului adăpostește aproximativ 150 de specii de păsări. Jumătate dintre acestea sunt protejate internațional. Poți afla mai multe detalii aici.

 

Haideți să ne revedem la Comana și să ne relaxăm în natură, pe apă, în caiace!
 

Pentru început, ne vom acomoda cu caiacele și vom învăța să vâslim ca să fim convinși că mergem unde ne dorim și nu unde ne duce vântul. Apoi vom porni într-o tură de câteva ore spre inima deltei.


Vom străbate apele și vom naviga pe lângă stuf și papură. În drumul nostru vom și vom auzi păsări specifice deltei: lebede, chire de baltă, rațe, lișițe, egrete și stârci. Vom padela pe canale și lacuri până când vom ajunge la locul de popas. Aici vom ieși din caiace și vom face o scurtă pauză. Ne vom hidrata, ne vom împrospăta forțele și ne vom fotografia. Apoi vom face cale întoarsă spre locul de unde am pornit.


Înscrierile se fac trimițând un mesaj cu intenția voastră de a participa, pe whatsapp la 0745 88 76 88. Poți folosi și formularul alăturat. De obicei răspundem în scurt timp. Dacă nu se întâmplă așa, nu vă impacientați! Probabil că suntem pe apă sau punem la cale o nouă călătorie în natură. Vom reveni la tine cât se poate de repede.


Așadar, haideți să ne plimbăm pentru câteva ore pe apă în caiace! Vino alături de noi să descoperim și să fotografiem împreună acest loc minunat, aflat atât de aproape de București!


Trebuie să vă spunem că locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm veși cum că nu mai sunt caiace disponibile, așa că nu așteptați până în ultima clipă!


Vă așteptăm cu drag!

BAlta Comana - Galerie foto

 • Destinație
 • Distanță:
  9-10 km
 • Ora:
  11:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Chitară
  Foc de tabără
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit
1
Date în care se ține tura în 2022:
Sâmbătă, 2 iulie.
2
ora 11:00
Ne vedem cu toții la locul stabilit, facem cunoștință și ne pregătim pentru tură. Ne acomodăm cu caiacul și aflăm informații importante despre manevrarea ambarcațiunii , cum să vâslim, ce să facem și ce să nu facem cât timp suntem pe apă.Lansăm caiacele și ne pregătim de plecare.
3
ora 11:30
Suntem pe apă, cu toții în caiace. Facem câteva manevre să fim convinși că ne îndreptăm în direcția dorită și plecăm în tură.
4
13:00
Ajungem la locul de popas, punctul terminus al călătoriei noastre. Ieșim din caiace pe mal, ne hidratăm și ne împrospătăm forțele. Facem câteva fotografii după care ne întoarcem spre locul de unde am pornit.
5
14:00
Ajungem înapoi la mal, ne împrietenim pe facebook și instagram și facem planuri pentru următoarea excursie în caiace.Pe data viitoare!

Unde trebuie să ajungem

Delta Neajlovului, Comana, jud. Giurgiu. Detalii exacte despre punctul de întâlnire vor fi comunicate după rezervare.

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!