fbpx
 

Barajul Siriu

Lacul Siriu

Barajul Siriu

200 Lei loc

O tură de una sau de două zile cu caiacele pe apa lacului Siriu. Vom petrece noaptea la cort, sub cerul înstelat, lângă foc, cu cântece la chitară povești și voie bună.

Barajul Siriu este al doilea cel mai mare baraj de anrocamente din țară. Măsoară 122 m înălțime, 570 m lungime și a fost construit între anii 1982 și 1994. 

Vâslim din nou pe ape de munte. Vom călători împreună pe unul dintre cele mai frumoase lacuri de la noi din țară, pe lacul Siriu. 


Ne vedem sâmbătă în jurul prânzului lângă lacul Siriu. Odată ajunși, facem cunoștință și împachetăm cele necesare în caiace. Facem o scurtă prezentare a turei și exersăm puțin vâslitul. Apoi vom porni într-o tură ușoara spre barajul Siriu. 


Avem aproximativ 10 km de parcurs pe apa limpede a lacului, într-un decor desprins parcă din povești. Vom fi liberi, înconjurați de munți și de păduri și vom respira aer curat. Nu ne grăbim, pentru ca avem tot timpul să ajungem înapoi și vorba-ceea “noi iubim să călătorim!”


Ne întoarcem și ne ancorăm corturile lângă o cabană pe malul lacului. Apoi ne pregătim pentru seară. Mai exact, adunăm lemne pentru foc, ne desfacem sacii de dormit și ne pregatim lanternele.

Noaptea vom sta la cort sub cerul înstelat. Vom povesti și vom cânta la chitară lângă foc până spre miezul nopții.

Duminică dimineață luăm micul dejun în natură și bem cafeaua pe marginea lacului. Ne strângem corturile și suntem gata de plecare. Plecăm, dar tot pe apă, în caiace. Avem de explorat cealaltă parte a lacului, tot printre munți și păduri. Vom pluti din nou în caiace colorate într-o tură de aproximativ 10 km.


Sunt incluse caiac, vestă, padelă, taxa de cort, fotografii. Vom avea și alte echipamente de camping cum ar fi încarcator solar pentru telefoane, hamac,  pe care le puteti folosi.


Pentru cei care vor să vină doar o zi (sâmbătă sau duminică) prețul este 200 lei/persoană.


Nu se asigură transportul dar încercăm să găsim loc în mașini.


Poți închiria cort și saltea de la partenerii nostri la pretul de 50 lei/persoană pentru toata perioada. Din motive obiective va trebui să aveți propriul sac de dormit.


Locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm veși cum că nu mai sunt caiace disponibile, deci nu așteptați până în ultima clipă!


Dacă te-ai hotărât, înscreierea se poate face și pe whatsapp la numărul 0745. 88.76.88. Nu uita să ne spui:

 • numele tău;
 • unde vrei să mergi
 • ce caiac vrei (simplu sau dublu)
 • perioada (1 zi sau 2 zile)


Nu intra în panică dacă nu ți se răspunde instant, probabil că suntem pierduți pe undeva în natură sau plănuim următoarea escapadă. 


Prețuri:

1 zi

Caiac: 200 lei/loc

Caiac+SUP: 220 lei/loc


2 zile  

Caiac+SUP: 400 lei/loc.

 

Rezervarea este confirmata dupa achitarea unui avans de 50% din suma.

Vă așteptăm cu drag!

Barajul Siriu - Galerie foto

 • Destinație
 • Distanță:
  9-10 km / zi
 • Ora:
  12:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Chitară
  Foc de tabără
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Detalii despre locul de întalnire vor fi furnizate la înscriere.

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!