fbpx
 

Delta Argeșului

Poșta, Giurgiu

Delta Argeșului

160 Lei loc
10.0 Superb

Delta Argeșului se formează înainte de lacul Mihăilești, la 30 de kilometri de București, în județul Giurgiu. Hai în caiac să descoperi acest labirint de canale și lacuri!

Delta Argeșului se găsește foarte aproape de București, în județul Giurgiu. Râul Argeș izvorăște din Munții Făgăraș și curge de la nord la sud. În drumul lui spre întâlnirea cu Dunărea formeaza mai multe lacuri de acumulare, unele foarte cunoscute, cum este lacul Vidraru. Înainte de barajul Mihăilești, râul formează Delta Argeșului. Hai cu caiacul să descoperim împreună acest labirint de canale și lacuri aflat la aproximativ 30 de km de Capitală.

 

Odată ajunși la locul de întâlnire, vom face cunoștință și ne vom lua caiacele și echipamentul în primire. Apoi vom avea o mică ședință în care vom afla ce să facem și ce să nu facem cât timp suntem pe apă. Apoi ne vom urca pe rând ăn caiace și ne vom acomoda cu acestea. Pentru o scurtă perioadă vom exersa vâslitul și manevrarea bărcii ca să fim convinși că ne îndreptăm acolo unde ne dorim și nu unde ne poartă bărcile. 

 

Apoi vom porni în tură. 

Vom pluti timp de aproximativ 3 ore prin părțile nevăzute ale deltei, pe o distanță de aproximativ 10 km.

Pornim pe Argeș în jos, vom străbate apele și vom naviga pe lângă arbuști și păduri. În drumul nostru vom și vom auzi păsări specifice deltei: lebede, chire de baltă și rațe. Trecem prin nenumărate lacuri pentru ca spre final să padelăm din nou pe râul Argeș.

 

Înscrierile se fac trimițând un mesaj cu intenția voastră de a participa, pe whatsapp la 0745 88 76 88. Poți folosi și formularul alăturat. De obicei răspundem în scurt timp. Dacă nu se întâmplă așa, nu vă impacientați! Probabil că suntem pe apă sau punem la cale o nouă călătorie în natură. Vom reveni la tine cât se poate de repede.

 

Așadar, haideți să ne plimbăm pentru câteva ore pe apă în caiace! Vino alături de noi să descoperim și să fotografiem împreună acest loc minunat, aflat atât de aproape de București!

 

Trebuie să vă spunem că locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm veși cum că nu mai sunt caiace disponibile, așa că nu așteptați până în ultima clipă!

 

Vă așteptăm cu drag!

Delta ArgeȘului - Galerie foto

3 ore
8+ ani
 • Distanță:
  10 km
 • Ora:
  16:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Chitară
  Foc de tabără
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit
1
Date în care se ține tura în 2021:

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

10.0
Superb
Total0%
Impresii despre tură:
 • Ruxandra

  Încurajări, atenție, grijă, explicații pe înțelesul tuturor. Cam tot ce are nevoie un începător ca să prindă gustul acestui sport! Plus că vei ajunge în locuri magice și nebănuite.

  Total
 • Octav

  A fost o plăcere să ne plimbăm cu Octavian pe lac, aș repeta oricând experiența.

  Total

Spune-ne părerea ta!

You don't have permission to register