fbpx
 

Delta Dunarii Tulcea

Dobrogea

Delta Dunarii Tulcea

650 Lei loc

Vă propunem o tură cu caiacul în Delta Dunarii – Tulcea. Vom sta la o pensiune pe malul unui lac, vom mânca pește și vom cânta la chitară.

Delta Dunarii Tulcea. Vă propunem o tură deosebit de frumoasă în Delta Dunarii de dincoace de orașul Tulcea. Zona mai este cunoscută și sub denumirea de Delta Superioară a Dunării.

Vom pluti printre nuferi și ne vom relaxa într-un peisaj încântător, pe o rută în care vom întalni foarte rar bărci cu motor. Seara mâncăm pește preparat cu măiestrie de gazda noastră.
 

Vom fi apoi acompaniați de sunetul chitarei și probabil de orăcăitul broaștelor – semn că nici ele nu-l mai suportă pe menestrel și ne trimit la culcare.

Iată mai exact ce vă propunem pentru această călătorie în caiace.

Sâmbătă in jurul pranzului ajungem la pensiune pe malul lacului în orașul Tulcea. Ne luăm camerele în primire, după care punem caiacele pe apă și pornim la drum. Nu înainte însă de a face o scurtă prezentare a excursiei noastre.


Avem de admirat o mulțime de păsări și vom călători pe canale înguste fără sa fim stresați de bărcile care circulă cu viteză.

După aproximativ 4 ore de cutreierat pe ape, ne întoarcem la timp pentru a vedea apusul pe lac.

Urmează cina cu borș de pește sau pește prăjit și apoi un program artistic cu câtece la chitară, povești și voie bună! Nu stăm însă foarte târziu în noapte pentru că a doua zi ne așteaptă o nouă ieșire pe apă, în caiace.

Duminică dimineață bem cafeaua și, după micul dejun vom pleca într-un nou circuit. Vom parcurge aproximativ 10 kilometri printre salcii plângătoare, printre nuferi și prin stuf. Fiecare minut petrecut aici va merita din plin. În această zonă din Delta Dunării Tulcea peisajul te relaxează și te umple de energie pozitivă.

Ne distanțăm de probleme și de sters și ne apropiem de natură.

După aproximativ 3 ore de cutreierat apele, ne întoarcem la mașini, ne luăm rămas bun și ne îndreptăm spre casele noastre.

Sunt incluse:

– cazare la pensiune în camere de 2, 3 si 4 paturi;

– caiacul și echipamentul aferent călătoriei noastre (padelă, vestă);


Nu se asigură transport dar putem căuta locuri la cei care mai vin.


Locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm veși cum că nu mai sunt caiace disponibile, deci nu așteptați până în ultima clipă!

Dacă te-ai hotărât, înscreierea se poate face și pe whatsapp la numărul 0745. 88.76.88. Nu uita să ne spui numele tău, unde vrei să mergi și ce caiac vrei (simplu sau dublu). Nu intra în panică dacă nu ți se răspunde instant, probabil că suntem pierduți pe undeva în natură sau plănuim următoare escapadă.

Rezervarea este confirmata dupa achitarea unui avans de 50% din sumă.

Vă așteptăm cu drag!

Delta Dunarii - Tulcea - Galerie foto

 • Destinație
 • Distanță:
  9-10 km / zi
 • Ora:
  12:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Cazare
  Chitară
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Foc de tabără
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!

You don't have permission to register