fbpx
 

Lacul Vidraru

Munții Făgăraș

Lacul Vidraru

500 Lei loc
10.0 Superb

Munții noștri sunt sălbatici și pitorești. Și ne întrebăm, ce poate fi mai frumos și mai spectaculos decât să plutești printre ei, pe apă, într-un caiac de tură?

Lacul Vidraru se întinde la poalele Munților Făgăraș. Avem două zile să-i descoperim tainele așa că rezervă-ți locul și hai cu caiacul!

Poți veni și doar o zi, dar daca tot ai bătut drumul până aici, n-ar fi mai bine să stai mai mult? Plus că ai parte și de un concert seara. Deci, ce spui, sună bine?

Lacul Vidraru este situat între Munții Frunții și Masivul Ghițu. Adună apele râurilor Capra, Buda și ale altor afluenți direcți. Lacul s-a format în anul 1965 pe râul Argeș, în urma construcției barajului de la Vidraru.

Programul este următorul:

Sâmbătă dimineață ne vedem la locul stabilit pe malul lacului Vidraru. Odată ajunși punem cele necesare în caiace și facem o scurta prezentare a turei. Învățăm să vâslim și aflăm ce e bine să facem și ce nu cât timp suntem pe apă.

Apoi pornim în caiace spre cascada Călugărița într-o tură de aproximativ 4 ore. Avem timp destul să ne relaxăm pe apa limpede a lacului, într-un decor desprins parcă din povești, înconjurați de munți și de păduri.

Spre seară acostăm în locul din care am plecat, lăsăm caiacele pe mal și ne pregătim pentru seară. Începe programul artistic cu cântece, povești și voie bună. Avem chitara cea mare și bună, sperăm să ne ajute și vocile!

Duminică dimineată luam micul dejun după care ne pregătim pentru plecare. De această dată vom vâsli aproximativ 10 km, tot printre munti și păduri.

In această tura de 2 zile vom sta la căsuțe pe malul lacului. Căsuțele sunt modeste și vă recomandăm să aveți propriul sac de dormit. Cei mai pretențioși se pot caza în cabana mare. Pentru disponibilitatea camerelor trebuie însă să ne contactați mai din timp.

Pentru cei care participa la tura doar o singura zi, pretul este de 250 lei/loc.

Sunt incluse caiac, vestă, padelă, fotografii. Vom avea si alte echipamente de camping cum ar fi încarcator solar pentru telefoane, hamac, etc. pe care le puteti folosi.


Pretul nu include transportul și cazarea. Cazarea se poate face la cabana Cumpăna.

Daca te-ai hotărât, înscreierea se poate face pe whatsapp la 0745 88 76 88 precizând numele și tipul de caiac dorit. Nu intra în panică dacă nu ți se răspunde instant, probabil suntem pierduți pe undeva în natură sau plănuim următoare escapadă.


Ce facem și unde: Ne plimbăm cu caiacele pe lacul Vidraru și cântăm la chitară seara în jurul focului. Facem fotografii, respirăm aer curat de munte și ne relaxăm!
Unde stăm: la cort
Cât durează: 1 zi sau 2 zile (tu alegi)
Cât costă: 250 lei/zi 

sau 500 lei/2 zile (include seara la foc, mancare la ceaun, chitara, etc…)


Rezervarea este confirmata după achitarea unui avans de 50% din suma. 

Vă așteptăm cu drag!

LACUL Vidraru - Galerie foto

 • Destinație
 • Distanță:
  aproximativ 10 km;
 • Ora:
  12:00
 • Nivel:
  mediu
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Cazare
  Chitară
  Foc de tabără
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

10.0
Superb
Total0%
Impresii despre tură:

Spune-ne părerea ta!