fbpx
 

Parches – Delta Dunării

Parches – Delta Dunării

500 Lei loc

Parches este un sat din comuna Somova, județul Tulcea. Vă propunem o tură cu caiacele în această parte a Dobrogei cunoscută și sub denumirea de Delta Superioară a Dunării.

Parches – Somova

Ne întâlnim cu toții sâmbătă pe marginea lacului, în localitatea Parches. Facem o scurtă prezentare a excursiei noastre, învățăm cum să vâslim și cum să conducem bărcile. Apoi punem caiacele pe apă și pornim la drum. 


Va fi o tură cu caiacul deosebit de frumoasă. Vom pluti printre nuferi și ne vom relaxa într-un peisaj încântător. Călătorim pe canale înguste fără sa fim stresați de bărcile cu motor, admirăm și fotografiem păsările și peisajul. Seara ne vom strânge în tabăra de corturi și vom cânta la chitară.


După aproximativ 3 ore de plimbare cu caiacul ne întoarcem și ne așezăm corturile pe malul lacului. Adunăm lemne pentru foc și ne pregatim pentru seară. Apoi ne urcăm din nou în caiace și mergem pe lacul Parches să admirăm apusul de soare.


Noaptea vom sta la cort sub cerul înstelat ascultând greierii și concertul broaștelor. Vom povesti și vom cânta la chitară lângă foc până spre miezul nopții.

A doua zi ne așteaptă o nouă ieșire pe apă, în caiace la Parches. Vom parcurge aproximativ 10 kilometri printre salcii plângătoare, printre nuferi și prin stuf. Fiecare minut petrecut aici va merita din plin. În această zonă din Delta Dunării peisajul te relaxează și te umple de energie pozitivă.


Ne distanțăm de probleme și de sters și ne apropiem de natură.

Tura cu caiacele se apropie de sfârșit. Ne întoarcem la mașini, ne luăm rămas bun și ne îndreptăm spre casele noastre.


Sunt incluse caiac, vestă, padelă, fotografii. Vom avea și alte echipamente de camping cum ar fi încarcator solar pentru telefoane, hamac,  pe care le puteti folosi.


Nu se asigură transportul dar încercăm să găsim o soluție pentru cei care nu au cu ce să ajungă. Se poate opta și pentru cazare la pensiunile din zonă dar trebuie făcută rezervare din timp.


Poți închiria cort și saltea de la noi la pretul de 50 lei/persoană pentru toata perioada. Din motive obiective va trebui să aveți propriul sac de dormit.


Locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm veși cum că nu mai sunt caiace disponibile, deci nu așteptați până în ultima clipă!


Dacă te-ai hotărât, înscreierea se poate face și pe whatsapp la numărul 0745. 88.76.88. 


Nu uita să ne spui numele tău, unde vrei să mergi și ce caiac vrei (simplu sau dublu). Nu intra în panică dacă nu ți se răspunde instant, probabil că suntem pierduți pe undeva în natură sau plănuim următoare escapadă. 


Rezervarea este confirmata dupa achitarea unui avans de 50% din sumă.


Vă așteptăm cu drag!

Parches - Delta superioară - Galerie foto

 • Destinație
 • Incluse:
  Caiac
  Chitară
  Foc de tabără
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!