Light the night – Siriu

Lacul Siriu

Light the night – Siriu

400 Lei loc

Noaptea vom ieși pe apă, în caiace, să privim cerul înstelat. Lacul Siriu este un lac de acumulare format pe râul Buzău în urma construcției barajului Siriu. Lacul are o lungime de 11,5 km.

“Light the night!” este un concept care aduce culoare, lumină și voie bună în noapte. Vom avea o experiență inedită admirând bolta înstelată din caiacele luminate. Continuăm apoi pe mal, cu o cântare la chitară, lângă focul de lemne. 

 

Așadar, vâslim din nou pe ape de munte și vom călători împreună pe frumosul lac Siriu.

 

Sâmbătă ne întâlnim pe marginea lacului, împachetam cele necesare în caiace și pornim într-o tură ușoară. Parcurgem 10 km pe apa limpede a lacului, într-un decor desprins parcă din povești, înconjurați de munți și de păduri. Nu ne grăbim, pentru că avem tot timpul să ajungem înapoi și în plus “noi iubim să călătorim!”

 

La întoarcere ne așezăm corturile lângă o cabană pe malul lacului și ne pregătim pentru seară. Mai exact, adunăm lemne pentru foc și ne decorăm caiacele cu lumini care mai de care mai colorate. Ne pregătim lanternele și frontalele pentru ceea că urmează “Light the night!”. 

O dată cu lăsarea întunericului ieșim pe apă ca să admirăm cerul înstelat din caiace. Nu zăbovim prea mult pentru că ne așteaptă programul artistic cu cântece la chitară, povești și voie bună lângă foc.
 

Duminică dimineață luăm micul dejun în natură și bem cafeaua pe marginea lacului. Apoi strângem corturile și suntem gata de plecare. Da, plecăm, dar tot pe apă, în caiace.

Explorăm cealaltă parte a lacului, tot printre munti si păduri. Vom pluti în caiacele colorate câteva ore, într-o tură de aproximativ 10 km.

 

Sunt incluse caiacul, vesta, padela, taxa amplasare cort, obiecte luminiscente pentru noapte, fotografii. Vom avea și alte echipamente de camping cum ar fi încărcător solar pentru telefoane, hamac pe care le puteti folosi.

Pentru cei care vor să vină doar o zi (sâmbătă sau duminică) prețul este 200 lei/persoană.

 

Nu asigurăm transportul dar putem căuta locuri libere la ceilalți participanți.

 

Se poate sta și la cabană sau la căsuțele de pe malul lacului.

Cei care nu au echipament de camping pot închiria cort și saltea de la partenerii noștri. Prețul este de 50 lei/persoană pentru toata perioada. Din motive obiective va trebui să aveți propriul sac de dormit.

 

Daca te-ai hotărât, înscreierea se face doar pe whatsapp la 0745. 88.76.88 precizând numele și tipul de caiac dorit. Nu intra în panică dacă nu ți se răspunde instant. Probabil că suntem pierduți pe undeva în natură dar îți vom răspunde cât mai repede. 

 

Rezervarea este confirmata dupa achitarea unui avans de 50% din suma. 

 

Vă așteptăm cu drag!

LIGHT THE NIGHT – SIRIU – GALERIE FOTO

 • Destinație
 • Distanță:
  9-10 km / zi
 • Ora:
  12:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Chitară
  Foc de tabără
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!