fbpx
 

Paltinu, lac de smarald

Valea Doftanei

Paltinu, lac de smarald

200 Lei loc

Paltinu este un lac minunat aflat aproape de București, lângă Câmpina. Pe timpul verii lacul capătă culoarea smaraldului. Toamna, culorile pădurii se reflectă în apa de cristal.

Paltinu este un lac de acumulare deosebit de frumos, aflat în județul Prahova. Dacă vii cu mașina din București sau din Brașov, într-o oră și jumătate ești pe malul lui. 

 

 

În drumul nostru trecem pe lângă râul Doftana. În vale, sunt locuri bune de cort care atrag amatorii de grătare. Continuăm pe șosea, trecem de baraj și ajungem în punctul de plecare. Facem cunoștință și ne primim caiacele. Împachetăm cele necesare și ne pregătim de plecare.

 

 

Urmează să călătorim aproximativ 3 ore pe apă. Înainte de a ne urca în bărci vom face o mică ședință și vom afla câteva noțiuni de bază. Vom primi echipamentul necesar și apoi vom porni la drum.

 

Avem între 10 și 12 km de vâslit, într-un decor desprins parcă din povești. Vom pluti ușor, înconjurați de munți și de păduri. 

 

În lunile de vară, Lacul Paltinu are culoarea verde-smarald. Dacă toamna și-a intrat pe deplin în drepturi va colora în galben și roșu-cărămiziu hainele copacilor. 
 

Peisajul este greu de descris în imagini sau în cuvinte și cel mai bine este să veniți ca să vă convingeți singuri. Cu siguranță nu veți regreta!

 

 

Dacă dai click aici vei găsi mai multe informații despre lacul Paltinu și despre ce mai poți face în zonă.

 

 

Daca te-ai hotărât, înscrierea se poate face și pe whatsapp la 0745.88.76. 88.  Nu uita să precizezi numele tău, evenimentul la care vrei sa participi și tipul de caiac dorit: simplu sau dublu. Pentru rezervare se achită un avans de 50% din suma totală.

 

 

Programul detaliat se găsește în secțiunea “Program”, de la începutul paginii. Trebuie să vă mai spunem că locurile sunt limitate și se ocupă repede. Nu ne place să vă dăm vești cum că nu mai sunt caiace disponibile, așa că nu așteptați până în ultima clipă!

 

 

Vă așteptăm cu drag!

Lacul Paltinu - Galerie foto

 • Destinație
 • Distanță:
  12 km
 • Ora:
  12:00
 • Nivel:
  relaxant
 • Locuri:
  15 locuri dintre care 4 locuri în 2 caiace duble
 • Incluse:
  Caiac
  Fotografii
  Padela
  Vesta
 • Neincluse:
  Cazare
  Chitară
  Foc de tabără
  Masaj
  Mic dejun
  Pescuit

Unde trebuie să ajungem

Nota

primită de la participanți:

0.0
Total0%

Spune-ne părerea ta!